Inschrijven Interne Tennis Wintercompetitie TPV Maasdriel

03 november 2022


Vanaf heden kan er ingeschreven worden voor de Interne Tennis Wintercompetitie. Een competitie alleen voor de leden van TPVM en vooral bedoeld om te spelen tegen verschillende tegenstanders, waarbij de gezelligheid voorop staat. Het meedoen en andere spelers leren kennen is belangrijker dan het winnen.

In voorgaande jaren was de Interne Tennis Wintercompetitie altijd op de zondag. Maar we willen dit jaar, samen met de padelspelers de competitie houden op de vrijdagavond.

Dit zal dan zeer zeker garant staan voor een gezellig volle kantine.

De wedstrijden zullen gehouden worden op vrijdagavond (tussen 19.00 uur en 22.00 uur) in de periode december 2022 t/m maart 2023 en zal beginnen op 2 december. De overige geplande vrijdagen dat er gespeeld wordt zijn 13 januari en 27 januari, 10 februari, 3 maart en 10 maart. In totaal 6 avonden (2 minder dan de padelspelers). Het plan is iedere avond 2 rondes te spelen van 5 kwartier.

De 1ste ronde van 19:00 uur – 20:15 uur (3 banen beschikbaar in verband met les) en de 2de van 20:30 uur– 21:45 uur (5 banen beschikbaar). Je speelt maar 1 wedstrijd op een avond. Dus bij het opgeven graag aangeven of je liever de 1ste of de 2de ronde speelt dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Graag opgeven als duo, mag alle combinaties zijn, DD, HH, HD. We proberen zoveel mogelijk de wedstrijden redelijk op hetzelfde niveau in te delen.

Lees voor je inschrijft even het reglement door. Daarin staat onder meer voor wie de competitie bedoeld is en hoe het in zijn werk gaat.

Inschrijven kan via: www.toernooi.nl (heb je hier hulp bij nodig laat het dan even weten).

Het inschrijfgeld is € 7,50 waarmee de kosten van de versnaperingen afgedekt worden. De inschrijving sluit op vrijdag 25 november.

Groeten van Marij de Grouw & Petra Hissink

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen