Contributie

Leden van TPV Maasdriel kunnen onbeperkt spelen op de buitenbanen van onze vereniging. Ze kunnen zich inschrijven voor tennislessen, meedoen aan tal van gezellige activiteiten en voor de vereniging uitkomen in de KNLTB-competities in het voorjaar, najaar en de winter. Wil je ook tennissen bij deze gezellige tennis- en padelvereniging? Probeer het dan eens! Volwassen kunnen een proeflidmaatschap voor een maand afsluiten. Deze kan maximaal 2 keer verlengd worden. De jeugd kan 3 maanden proeven. Proeflidmaatschappen komen automatisch te vervallen, mocht je verder willen, geef ons dan een seintje! Je kunt gedurende het hele jaar lid worden.

Voor de jeugd van TPV Maasdriel kennen wij een all-in lidmaatschap. Dit houdt in dat een jeugdlid niets extra's betaald voor deelname aan competities en toernooitjes die door de club worden georganiseerd. Deelname hiervoor is dan dus gratis. Let op dat tennis- en padellessen worden uitbesteed aan TSTK en geen onderdeel vormen van het all-in lidmaatschap.

De contributie bij TPV Maasdriel voor 2023 bedraagt:

Eenmalig inschrijfgeld € 25,00
Junior proeflidmaatschap € 20,00 voor 3 maanden
Senior proeflidmaatschap € 25,00 per maand (maximaal 3 maanden)
Pupil lid 5 t/m 13 jaar € 50,00
Junior 14 t/m 17 jaar € 70,00
Senior 18 jaar en ouder € 165,00

Als je later in het jaar lid wordt betaal je alleen contributie voor de rest van het lopende jaar. (peildatum leeftijd 31-12-23).

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met het volgende:

Heeft u vragen over het aanmelden dan kunt u deze sturen naar [email protected]