Senior Event

De KNLTB organiseert diverse competities en toernooien waardoor veteranentennissers altijd kunnen blijven spelen tegen tennissers van hun eigen leeftijd en niveau.

Senior plus events
De term Senior Plus events zijn lokale recreatieve activiteiten voor 50-plussers. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Events. De gezelligheid van een wedstrijd staat voorop. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. Op alle events wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten. Hier vind je de data van de events per district, de contactpersoon en informatie over inschrijven.

Nationale Veteranen kampioenschappen
In diverse leeftijdscategorie├źn nemen de sterkste spelers of speelsters van Nederland het tegen elkaar op. Dit zijn prestatieve toerooien. De resultaten van deze toernooien worden verwerkt in de Veteranen Ranglijst en wegen mee in de samenstelling van de teams die deelnemen aan het WK Veteranentennis. Dit zijn prestatieve toerooien. Klik hier voor meer informatie over de Nationale Veteranen kampioenschappen

Foto's Senior Event 4 juni 2018

Foto's Senior Event 3 juni 2019

Foto's SPE event 31 augustus 2020