Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.P.V. Maasdriel! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/6 Algemeen
2/6 Interesse voor
3/6 Lidmaatschappen TPV Maasdriel
4/6 Reglementen
5/6 Communicatie
6/6 Inschrijfgeld

Leden van TPV Maasdriel kunnen onbeperkt spelen op de buitenbanen van onze vereniging. Ze kunnen zich inschrijven voor tennis- en paddeltraining, meedoen aan tal van gezellige activiteiten en voor de vereniging uitkomen in de KNLTB-competities in het voorjaar, najaar en de winter. Wil je ook tennissen bij deze gezellige tennis-en paddelvereniging? Probeer het dan eens! Volwassen kunnen een proeflidmaatschap voor een maand afsluiten. Deze kan maximaal 2 keer verlengd worden. De jeugd kan 3 maanden proeven. Proeflid-maatschappen komen automatisch te vervallen, mocht je verder willen, geef ons dan een seintje! Je kunt gedurende het hele jaar lid worden.

Voor de jeugd van TPV Maasdriel kennen wij een all-in lidmaatschap. Dit houdt in dat een jeugd lid niets extra's betaald voor deelname aan competities en toernooitjes die door de club worden georganiseerd. Deelname hiervoor is dan dus gratis. Let op dat tennislessen worden uitbesteed aan TSTK en geen onderdeel vormen van het all-in lidmaatschap.

De contributie bij TPV Maasdriel voor 2024 bedraagt:

Jeugd proef lid 5 t/m 17 jaar € 20,00 (3 maanden)
Pupil lid 5 t/m 13 jaar € 50,00 (per jaar)
Junior lid 14 t/m 17 jaar € 70,00 (per jaar)

 

Senior proef lid 18 jaar en ouder (max 3 maanden)

€ 25,00 (per maand)

Senior lid 18 jaar en ouder € 165,00 (per jaar)

 

Competitie lid 

€ 35 (per jaar, jeugd vrijgesteld, voor alle KNLTB competities)

Zomer challenge lid

€ 60 (van 1 juni t/m 31 augustus)

 

Competitieleden zijn leden die primair lid zijn van een andere vereniging en bij TPV Maasdriel alleen competitie spelen. Onze eigen leden kunnen hiermee dan een team formeren en meedoen aan de competitie. Zij krijgen géén pas en kunnen alleen tijdens de competitie gebruik maken van ons complex.

Zomer challenge leden maken gebruik van een compact lidmaatschap van 3 maanden waarmee ze onbeperkt kunnen sporten en meedoen aan toernooien. Het biedt een uitgelezen kans om, gedurende de zomermaanden, te ervaren hoe het is om te padellen en te tennissen. Of te blijven sporten gedurende een zomerstop.

Als je later in het jaar lid wordt betaal je alleen contributie voor de rest van het lopende jaar. Dus mocht je verder willen na je proeflidmaatschap of zomerchallenge dan betaal je naar ratio het nog openstaande contributiebedrag van je vervolg lidmaatschap.

Ons contributiejaar loopt van 1-1 tot 31-12 (de peildatum voor de leeftijd is 31-12). 

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met het volgende:

Mocht u verder nog vragen over het aanmelden hebben dan kunt u deze sturen naar [email protected]