Interne wintercompetitie

Op een uitzonderlijk warme lentedag in februari werd de vijfde en laatste ronde van de interne wintercompetitie gespeeld. Een gezellige afronding buiten op het terras, met de eerste BBQ van het seizoen. 

De afgelopen wintercompetitie is weer vlekkeloos verlopen. Een keer is een zondag afgelast door sneeuw op de baan en zijn we uitgeweken naar een zondag erna. 

Deelname aan het toernooi is laagdrempelig. Het is een toernooi is voor alle leden 15+: voor nieuwe en oude leden, voor laag en hoog speelniveau, voor wel en geen leden, voor jong en oud. En zo is het mogelijk dat je met je vriendin van een andere vereniging meedoet of samen met je dochter. Als je een keer niet kan,  dan regel je een invaller of wijk je uit naar een andere zondag in overleg met je tegenstander en onze toernooicommissie.  

Dit zorgt er voor dat het een gemoedelijk toernooi is met veel speelplezier. Je speelt wedstrijden tegen leden waar je nog nooit tegen gespeeld hebt. Nieuwe combinaties zorgen voor verrassende uitslagen en leveren voldoende stof tot napraten. Gezien de grote deelname en het enthousiasme wordt dit toernooi volgend jaar zeker weer georganiseerd.

Tot volgend jaar,

Anja, Marije en Marlies

Klik op onderstaande link voor de foto's;
https://photos.app.goo.gl/4nKHVmGD2QxtrVLo7