Informatie voor nieuwe leden die vooral willen gaan padellen

Nieuwe leden die vooral willen gaan padellen
De padelcommissie wil nogmaals refereren aan wat er in de welkomsmail voor nieuwe leden is vermeld over padel. Er bestaat namelijk de mogelijkheid om als nieuw lid en als je nog relatief onbekend bent met de sport “padel”, in de beginperiode van het lidmaatschap nader uitleg te krijgen over het spel (spelregels, basistips over de speelwijze, techniek en tactiek). Daarnaast kan er een dubbelspel worden georganiseerd als je niet met 4 spelers bent. De padelcommissie van de club zal dit organiseren. Mocht je hier dus interesse voor hebben, stuur dan een mail naar: [email protected]. Vanuit de commissie zal dan contact worden opgenomen om een dag en tijdstip hiervoor in te plannen.

Om echt vooruitgang te boeken in dit spel, raden wij ook aan om de training vanuit de tennisschool Tom Kremers te overwegen. Op de website van de vereniging wordt aangekondigd wanneer hiervoor ingeschreven kan worden.

Op iedere zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur is er gelegenheid om aan de "toss" deel te nemen. Hiervoor is aanmelding vooraf niet noodzakelijk. Dus vrije inloop, waarbij - afhankelijk van het deelnemers - enkele ronden partijtjes gespeeld worden in verschillende samenstellingen. We kunnen dus niet garanderen dat er voldoende deelnemers aanwezig zijn. De "toss" is vooral bedoeld voor leden die nog niet zo lang padellen en daardoor nog onvoldoende andere leden kennen en nog niet behoren tot een groepje padellers. Ook zijn uiteraard welkom spelers (van alle niveaus) die eens tegen andere tegenstanders willen spelen. 

Padelcommissie
De padelcommissie bestaat uit de volgende personen:
Thomas de Bresser
Bert van Dalen
Tim Kuo


Naast aanspreekpunt voor de padelbanen, zorgt deze commissie voor de begeleiding van nieuwe (kandidaat)leden, organisatie toss-avond, jeugdpadelactiviteiten, ondersteuning bij clubtoernooien/competities, werving/introductie kandidaat-leden, evt. opzet laddercompetitie.

Heb je vragen, suggesties, etc. stuur een mail naar: [email protected]