Ik ben nieuw en nu?

Als je net lid bent of gebruik maakt van een van onze kennismakingsaanbiedingen dan is het wellicht even zoeken hoe het er aan toegaat op een tennisvereniging. Hoe reserveer ik een baan of hoe ontmoet ik een tennismaatje? Met dit artikel geven we je antwoord op deze vragen. Schroom niet om een lid of trainer aan te schieten. Wij zijn en maken met elkaar deze vereniging en helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte!

Je vindt clubnieuws en activiteiten in de KNLTB ClubApp. De ClubApp is een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst. Ook kun je zo online een baan reserveren.  Download de KNLTB ClubApp op je mobiel https://www.knltb.club/clubapp/

Clubnieuws en activiteiten worden ook per mail verstuurd en zijn te vinden op de website www.tvmaasdriel.nl. Mocht je geen mail ontvangen, controleer dan je spamfilter en/of laat je mailadres achter bij [email protected]

Online afhangen met KNLTB ClubApp

Een tennisbaan reserveren noemen we in tennisjargon: afhangen. Je kunt op je mobiel via de KNLTB ClubApp online een baan vooraf reserveren. Per mail kan ook. Uitleg vind je op www.tvmaasdriel.nl

Ledenpas

Van de ledenadministratie ontvang je een ledenpas. Met de ledenpas open je de toegangspoort van het park, de toegang tot de hal van het clubhuis en het digitale afhangbord.

Kennismaken

De club heeft wekelijks twee toss momenten. Je bent van harte welkom om een balletje te slaan. Na 1 uur tennissen speel je met en tegen iemand anders. Je leert de club en de leden kennen en speelt een wedstrijdje met mensen die nog tennispartners zoeken of het leuk vinden een keer tegen nieuwe mensen te tennissen.

·       maandagavond toss 19.30 - 22.30 uur

·       woensdagochtend toss 9.00 -12.00 uur  

Goede schoenen

Je speelt alleen met tennisschoenen. Hardloopschoenen en andere schoenen met profiel zijn niet toegestaan. Buiten het feit dat je zelf meer kans maakt op blessures, is het slecht voor de banen. Wij raden aan om tennisschoenen van het type All Courts of Kunstgras te gebruiken.

Spelregels

Informatie over de tennisspelregels vind je op de site van de KNLTB. Hier alvast een handig boekje met de tennisregels in een notendop

Verlaten tennispark

Aan het Clubhuis hangt een zwarte knop. Als je hierop drukt, ontgrendelt de toegangspoort. Je krijgt dan 15 seconden om de poort te openen. Daarna valt hij weer terug in het slot. Vertrek je als laatste? Zorg dan bij het verlaten van het park dat de deur van het clubhuis en de toegangspoort dicht zijn.

Net jeugdlid?

Voor de jeugd hanteren we een all-in lidmaatschap. Dit houdt in dat een jeugdlid niets extra's betaald voor deelname aan competities en toernooitjes die door de club worden georganiseerd. Deelname hiervoor is dan dus gratis. Zo kan je wekelijks deelnemen aan de kidsmiddag op woensdag. Let op dat tennislessen worden uitbesteed aan TSTK en geen onderdeel vormen van het all-in lidmaatschap.

Veel plezier!

Ga vooral lekker en vaak tennissen! Voor als je nog niet zoveel speelmaatjes hebt, is tennisles of één van de tossmomenten een aanrader. Kijk ook op de activiteitenkalender op de site of in de KNLTB ClubApp. Tot snel op de baan en veel tennis plezier!